Niet gecategoriseerd

Fleece en snuggle dekens

fleece-deken

Voor alle toepassingen: een zacht fleece deken

Een ideale oplossing voor als het wat kouder is: een snuggle deken! Een snuggle deken is een deken dat van fleecestof is gemaakt. Super handig om over je deken heen te leggen voor wat extra warmte, of om lekker mee op te bank te liggen.

Fleece dekens kun je ook elektrisch kopen, zodat je nog meer warmte krijgt. Fleece plaids zijn er gemaakt van polyester, textiel of wol. 

Elektrisch warmte deken

Op zoek naar wat extra warmte? Een elektrisch warmte deken houdt je gegarandeerd warm! Dit deken van Mesa Living heeft 6 standen en schakelt vanzelf uit na 3 uur, of bij oververhitting. Dankzij de smart-timer functie kun je ook alvast je bed of bank voorverwarmen – ideaal voor de winter!

VOXO Luxe Sherpa Fleece Dekens

Dit heerlijk zachte deken van VOXO is een perfect fleece deken voor alledaags gebruik. Dit deken is gemaakt van 100% polyester van de beste kwaliteit. Het fleece deken is ook nog eens dubbelzijdig: de buitenkant bestaat uit extra zachte imitatiebont en de binnenkant is een zachte en warme sherpa textuur dat zorgt dat de deken niet wegglijd.

Fleece deken met mouwen

Een fleece deken waar je je helemaal in kan wikkelen? Ga dan voor deze versie met mouwen!

GAEVE Luxe fleece deken

Op zoek naar een luxe fleece deken dat je lekker warm houdt in de koude wintermaanden? Ga dan voor dit fleece deken van GAEVE.

You may also like...